Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Παραμύθι χωρίς όνομα- Θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Θυμάστε που μιλήσαμε για την Πηνελόπη Δέλτα και τα έργα της; Λοιπόν μόλις έμαθα πως στη Θεσσαλονίκη θα ανεβεί σε θεατρική παράσταση το έργο της Πηνελόπης Δέλτα "Παραμύθι δίχως όνομα". Ξέρω πως δεν είναι στην Κομοτηνή το θέατρο και πως ίσως σας πέφτει λίγο μακριά...Αλλά επειδή αρκετοί κάνετε μικρές εξορμήσεις στη συμπρωτεύουσα ίσως θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε λίγο το χρόνο σας παρακολουθώντας και αυτή τη θεατρική παράσταση. Οι παραστάσεις ξεκινούν από τις 15 Νοεμβρίου. Οι συντελεστές λένε πως θα περιοδεύσουν και σε  άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας. Μακάρι μέσα σε αυτές να είναι και η δική μας! Ήδη πάντως έχω στο μυαλό μου κάποιους θεατρόφιλους που θα τρέξουν να τη δουν. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην εικόνα.



2 σχόλια:

  1. Καλώς βρήκα το μπλογκ σου!! Μια και στην οικογένεια εχουμε δύο δασκάλες θα περάσω το σάιτ για να ενημερώνονται!! Πολύ καλή η δουλειά σου!! Σου εύχομαι καλή συνέχεια καικαλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνια σε ευχαριστώ πολύ για καλά σου λόγια! Καλώς μιας βρήκες! Πέρασα κι εγώ από το δικό σου και ομολογώ πως με ενθουσίασε! Θα σε παρακολουθώ κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr