Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Κομοτηνής

Την Παρασκευή επισκεφτήκαμε το Πολεμικό Μουσείο Κομοτηνής, στο οποίο φιλοξενούνται εξαιρετικά εκθέματα που αφορούν στην πολεμική ιστορία της χώρας μας. Ο ξεναγός μας ήταν εξαιρετικός και γι' αυτό τον ευχαριστούμε θερμά. Μετά το τέλος της ξενάγησης επισκεφτήκαμε και την αίθουσα με θέμα το μοντελισμό. Οι μικροί μαθητές ενθουσιάστηκαν με τις λεπτομέρειες των εκθεμάτων. Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να προβληματιστούμε με τις φωτογραφίες από τον πρόσφατο πόλεμο της Λιβύης. Ευχαριστούμε και πάλι τους υπεύθυνους του μουσείου για την εξαιρετική φιλοξενία τους.

Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Κομοτηνής on PhotoPeach

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετική δραστηριότητα η επίσκεψη αυτή ,ειδικά εν όψη της εθνικής επετείου...Μπράβο Anastazzzia !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, κάτι που δεν το περίμενα. Βέβαια, το μεράκι του ξεναγού ήταν ανεπανάληπτο. Εκεί μέσα υπήρχε όλη η ιστορία της χώρας , αλλά από πολλές διαφορετικές γωνίες. Ο όρος "Πολεμικό" μουσείο, ίσως στα αυτιά μας το αδικεί. Σε ευχαριστώ για τα θερμά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Κυρία Αναστασία. Ευκαιρία να δούνε τα παιδιά κάτι από την Ιστορία της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr